tiistai 9. joulukuuta 2014

PROM 2014

Tanssiaiset on toisen kerran koettu. Viime vuonna oli paremmat, mutta tänäkin vuonna oli myös hauskaa! Musiikin valinta ei tänä vuonna oikeen napannut meitä, eikä monia muitakaan, mutta toivotaan, että ensivuonna sitten paremmin! Tanssiaisissa näkyi niin monta kaunotarta ja komistusta, että silmät meinas tipahtaa! 
Jälleen kerran oli ihanaa esittää 8-luokan paritanssit muille oppilaille.
Tanssiaisia voisi pitää useammin, kuin kerran vuodessa, sillä meistä sitä intoa löytyy! Musiikin tahtiin pyörähtelimme ja tanssimme paritansseja poikien kanssa, sellainen ero löyty viime vuoteen. että pojat oli paljon rohkeampia tanssilattialla! Mutta sellasta tyyppiä kummatkin ollaan, että silti haluttais takas tonne, sillä oishan siellä ollut vielä joitakin, joita oltaisiin haluttu tanssittaa ;) 


: Nea ja Jenna

8 kommenttia:

  1. Vau! En olisi uskonut että olette noin nuoria, mutta eipä sitä nykyään tytöistä osaakaan sanoa :D Niin kauniita tyttöjä ja upeita pukuja!! Mun ollessa yläasteella meillä oli vaan ysien tanssit, mutta se olikin meidän mukaan verrattavissa wanhojen tansseihin ;)

    http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä aivain ihana kommentti, kiitos paljon! ♥

      Poista
  2. Kuulin et siel soitettii melkee pelkästää jotaki valssibiisejä että hito vähä vaa sellasta menevää musaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo oli näin, mutta oli kivaa kun oli sellasia biisejä missä pysty tanssia muiden kaa paritansseja jne. mutta ois ollu kivaa myös sellasta hyppelymusaa!

      Poista
  3. Todella kauniina olette olleet ja ihania mekkoja näkyy rivistössä! Silloin kun itse olin yläasteella (kuulostaapa vanhalta :D) niin ei meillä ollut mitään tanssiaisia. Jos olisi ollut, niin olisin kyllä ollut aivan into piukeana niistä! Wanhat sain onneksi kokea ja ai että se oli upea päivä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaunis kiitos♥ mekin kyllä olemme aina innoissan tanssiaisista, sillä joka vuos aina osaa kyllä yllättää! wanhoja sit toivottavasti odotellessa!

      Poista

Muistathan kommentoida asiallisesti! Kritiikkiä saa antaa, mutta anna se oikeassa muodossa. Pidetään yhdessä blogimme hyvässä kunnossa!
♥ Jenna ja Nea